Om oss

Vi på Kundkraft

Kundkraft består idag av 13 anställda med en viktig sak gemensamt – vi kan det här med el. Tillsammans håller vi koll på elmarknaden och arbetar aktivt för att våra medlemmar ska få ett så lågt elpris som möjligt. Det är också någon av oss du pratar med när du kontaktar vår medlemsservice.

KUNDKRAFT HAR FUNNITS SEDAN 1999

I mer än 16 år har vi på Kundkraft förhandlat el åt våra medlemmar. Vi har genomfört mer än 1 000 upphandlingar och 1,8 miljoner leverantörsbyten, så vi vet vad vi sysslar med.

Kundkraft startades av 3 privatpersoner och sedan 2010 är Kundkraft helägt av Schibsted Media Group.

EN DEL AV SCHIBSTED

Kundkraft är en del av Schibsted Media Group med över 6 900 anställda i 29 länder. I Svenska Schibsted ingår bland andra Aftonbladet, Blocket, Svenska Dagbladet och Lendo.

Vad innebär den färgglada symbolen i logotypen?

Den färgglada symbolen kommer från jämförelse- och förmedlingssajten Compricer och föreställer flera olika bitar som utgör delar i din ekonomi. Numera används den även som gemensam symbol av Kundkraft för att visa på samarbetet mellan tjänsterna.

Syftet med samarbetet är att hjälpa konsumenter fatta klokare ekonomiska beslut på marknaden för bland annat el, försäkring, lån och mobilabonnemang. Vi förmedlar det bästa erbjudandet för alla dessa tjänster, med målet att vara en trygg, transparent, enkel och hjälpsam tjänst. Där du ser den färgglada symbolen kan du alltid få hjälp att spara pengar!

Bli medlem nu och hjälp oss att pressa elpriserna!

Grön bock listpunkt100% Grön el

Grön bock listpunktKostnadsfritt

Grön bock listpunktIngen uppsägningstid

Grön bock listpunktAlltid lågt elpris

Kontakta oss

Har du frågor om elmarknaden, elpriser eller ditt avtal kan du alltid kontakta vår medlemsservice
Telefon: 0770-175 400
E-post: medlemsservice@kundkraft.se

Du kan även se svar på vanliga frågor här.